Değerli ziyaretçimiz; Web Sitemize hoş geldiniz.

Aşağıdaki gizlilik ilkeleri hazinesandigi.com web sitesi üzerindeki bilgi toplama ve dağıtımı işlemlerinin kurallarını içermektedir.Kullanıcılarımız siteyi ziyaret ederek aşağıdaki maddeleri kabul ettiklerini beyan etmiş olurlar.

1- Sitemiz aracılığı ile girdiğiniz kişisel bilgilerinızı içeren ;adınız, soyadınız,adres bilgilerinız,e-posta adresinız , iletişim bilgileriniz, yaşınız, , kimlik numaranız,şifreniz tarafımızca siparişlerin en iyi şekilde alınıp tamamlanması aşamasında saklanacak olup gerektiğinde teslimat aşamasında kargo firmalarına aktarılır. Bunun dışında saklanan tüm kullanıcı bilgileri 3. Şahıslarla paylaşılmayacaktır.

2- Ziyaretçilerimizin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece kendisi ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece kendisi değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

3-Ödeme güvenliği:Uluslararası Güvenlik Platformu (3D Secure)
Uluslararası Güvenlik Platformu bir ödeme onaylama metodu yada teknolojik bir platform olmayıp ödeme sürecindeki partilerin (işyeri-banka-kart sahibi) sorumluluklarını düzenleyen bir modeldir.

Uluslararası Güvenlik Platformu, sanal alışveriş işlemlerinin güvenliğinin arttırılmasi için Visa tarafından geliştirilmiş en gelişmiş sistemdir. Sistemin Visa kredi kartları kullanımı için hazırlanan uygulamasına "Verified by Visa", MasterCard kredi kartları kullanımı için hazırlanan uygulamasına ise "SecureCode" isimleri verilmektedir.

Sistem uyarınca, sanal ödeme işlemi sırasında müşteriye bankası tarafından ödeme şifresi sorulmakta ve böylece kart sahibinin kimligi doğrulanmaktadir. Bu sayede yetkisiz kişilerce kredi kartlarının internet ortamında kullanılmasının önüne geçilmesi sağlanmaktadır.

4- Üyelik iptali hakkınızı kullanmanız ile birlikte ,sisteme kayıtlı tüm bilgileriniz silinecektir.

5-Hazine sandığı gizlilik sözleşmesinde kısmen yada tamamen değişiklik yapma hakkına sahiptir.Sitemizi kullanmaya devam ederseniz gizlilik ilkelerindeki değişiklikleri kabul ettiğinizi beyan etmiş olursunuz.