Hazine Sandığın´da alışveriş, satın aldığınız ürünü sorunsuz olarak iade edebileceğinizi bildiğiniz için çok daha eğlenceli. Satın aldığınız ürün beklentilerinizi karşılamaz ise ürünü Hazine Sandığı´na kolayca iade edebilirsiniz. 

Hazinesandigi.com sitesi üzerinden satın aldığınız ürünü paketi hasar görmemiş ,kullanılmamış ve kullanım hatası sonucu zarar görmemiş olması halinde iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünü tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile iade sebebinizi belirten bir not eki ve faturanın aslı ile teslimat tarihinden itibaren 8 günlük yasal süre içerisinde Yurt içi kargo ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

İade ürün/ürünlerin bedeli, ürünler tarafımıza ulaştığı andan itibaren, iade şartlarına uygunluğu kontrol edildikten sonra, kredi kartınıza iade edilmektedir. Para iadeleri, alışverişinizi kredi kartınız ile yaptıysanız kredi kartınıza, Havale/EFT ile yaptıysanız sitemizdeki kayıtlı olan banka hesap numaranıza yapılmaktadır.

Teslimat sırasında arızalı çıkan ürünler dışında, niteliği itibariyle iade edilemeyecek ,tek kullanımlık ürünler, orijinal ambalajının açılması ve kullanıcı hatası gibi sizden kaynaklanan (düşme, çarpma vb) sebeplerden dolayı hasar gören oyuncak ve benzeri kategorilerdeki hızlı bozulan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Henüz kargoya verilmeyen siparişinizi iptal etmek için, sitemizdeki "İletişim Formu"nu kullanarak bize bilgi vermenizi rica ediyoruz. Müşteri Hizmetleri Departmanımız gereken iptal işlemini ve varsa para iadesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.